Kreslím si...

Kreslím si...

Anotace: ...

Kreslím si prstem do mokrého písku..
Kreslím než uschne a rozfouká ho vítr..
Kreslím si svoje tajná přání..
Kreslím si tvář, co znám ji z usínání..

Kreslím a něžnou píseň tiše zpívám..
Kreslím a úsměv kouzlím na rtech ticha..
Kreslím a tep mi tiše klokotá..
Kreslím v bláznivém běhu života..

Kreslím do duše barvu rudé růže..
Kreslím si šíp z Amorova kuše..
Kreslím si srdce do svých dlaní..
Kreslím a dotýkám se horkých skrání..

Kreslím si lásku na tiché mořské pláni..
Kreslím si Tebe v odlivu za svítání..
Kreslím si rty, co ve spánku mi brání..
Kreslím si dlaně, co silou ohně popohání..

Žár lásky těl..
Tonoucích v milování..
Autor labuť, 20.04.2008
Přečteno 473x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Dindane, vodnař, Belmon, Anastacia-Jane, NikitaNikaT., bělásek, Alan Black, Bíša, Ctěný pán, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

maluješ krásně !!!

21.04.2008 01:07:00 | Belmon

Moc hezké, chci také tak krásně kreslit, chci si namalovat muže mých snů, všechnu lásku a city, myšlenky, milování, mazlení, vše, co se dá prožít ...

20.04.2008 21:30:00 | NikitaNikaT.

Jen si dál kresli...

20.04.2008 13:39:00 | Bíša

Dobře napsané.

20.04.2008 13:17:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí