Jsi

Jsi

Anotace: Od Romího....už jsem nemyslela, že ještě nějakou dostanu

Jsi pro mě voda, kterou musím pít,
abych mohl žít.
Jsi pro mě slunce, které hřeje,
lásku tvou si moje srdce přeje.
Jsi pro mě vzduch, který dýchám.
Jsi vítr, který slýchám.
Jsi pro mě noc, kterou potřebuju moc.
Znám radost i starost.
Znám slzy.
Snad s andělem uvidím se brzy.
Pak můžu být vodou.
Být s tebou.
Můžu být sluncem.
Být i otcem.
Můžu být vzduch, který dýcháš,
vítr, který okolo sebe máš.
Touha, láska a vášeň mnou zmítá.
Touha ta prohnaná se mnou proplítá.
Láska je potvora prokletá,
vášeň zakletá.
Autor Maxí, 20.04.2008
Přečteno 677x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

hezké vyznáni,ale bohužel mě neoslovilo, jak dneska bohužel píši casto, je to nepropracovane...

20.04.2008 16:42:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí