Proč?

Proč?

Anotace: no občas mám moc otázek..

Proč láska je tak krásná, krutá, zlá
Proč nemůžu být lásko jenom tvá??
Proč nemůžu s tebou být
Proč krásný život nesmím žít…
Proč vždy se s tebou rozejdu
Proč obloukem tě obejdu..
Proč tě tak moc trápím
Proč na tebe žárlím..
Proč uprostřed pokoje dusím se žalem
Proč láska se nechá roztrhat kazem??

Odpověď je jednoduchá
V sobě já mám zlého ducha..
Ten dovolil věci co se neměli stát
A já se pak musím hádavě ptát..
Jestli ti polibek mám právo dát?

Tvoji fotku držím v dlani
Oceán slziček kepe mi na ni..
Tak ráda bych vrátila nazpátky čas..
Pod širým nebem líbala tě zas…
Nevím jak omluvit se mám
Tak aspoň příslib ti dám..
Bavit se o tobě budu jen v dobrém..
Vím že jsem to stejný jen v bledě modrém…
Autor Elissek, 20.04.2008
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: jára spots
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoji fotku držím v dlani
Oceán slziček kepe mi na ni..
Tak ráda bych vrátila nazpátky čas..
Pod širým nebem líbala tě zas…

krásný verš:-))

17.05.2008 19:29:00 | jára spots

nezaujala, je to hodně používané téma a rýmy by mohly být propracovanější..nedávej do éteru hned básně, jen proto, aby tam byly...pohraj si s nimi, recituj si nahlas a sama uslyšíš, jak zní...a mnohdy sama zaslechneš, že to či ono není to pravé ořechové..

20.04.2008 16:15:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí