Sám

Sám

Anotace: navždy sám

Zabili jsme city a pohrdáme láskou,
my, kteří viděli
raněné padnout,
dupot srdcí, země vzdor,
jak hlína ještě zmrzlá nedovolí
zanechat v sobě cizí bol,
víš, byli jsme mladí, ty to víš,
že já snad tomu takhle věřím
a v budoucnu nehledám už strach
z toho, že ženy kolem mě
budou můj kat.
Autor Souný, 20.04.2008
Přečteno 400x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to překvapivě vyzrálé a přesné. Gratuluju. Churry

20.04.2008 21:17:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí