O lásce

O lásce

Anotace: opět něco o lásce ;)

LÁSKA - slovo, které často kolem sebe slyším
avšak spatřit skutky, které JI prokazují,
stále jenom tuším.
LÁSKA - slovo, které zní v okolí,
co přesně znamená - bát se či nebát,
co když zabolí?
Lásku za peníze nekoupíš,
bojovat o ní zkus
možná (ne)prohloupíš.
Je sůl i med
Je žár i led,
nejlepší života dar!...(i zmar).
Autor Lalaith, 20.04.2008
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: verunča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí