Holka první

Holka první

Anotace: Proc je ten život tak krutej.

Jsi holka první,
která si mi cení.
Nemůžu bez Tebe být,
jak teda mam na plno žít!
Bez Tebe jsem tělo bez duše,
jen poslední kousek srdce tuto báseň píše.
Ikdyž třeba zbytečně,
ale už nebude bolet konečně.
Bolet bude však dlouho,
ale ne tak aby ho to zabilo.
Autor Profi, 22.07.2005
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí