Zapomeň

Zapomeň

Anotace: tato je pro kamaráda...díky za komentáře a shovívavost

Smradlavý kouř z cigaret
mokrý kruh na pivním tácku
vtipný,nudný kabaret
od lásky dostals facku

Měl jsi holku v hlavě
teď vodka tam stoupá
už tě nechce nemá zájem
není skvělá,ne,je hloupá

Jen dvě krásná slova
další prázdná fráze
zkoušíš ji dostat znova
prach a špína na podlaze

Zatlač slzu
hlavu vzhůru
žiješ jen jednou
lehkých holek znáš fůru

Svoboda v posteli
neposílej psaní
nervy,játra v prdeli
zapomeň už na ni
Autor TeKa, 20.04.2008
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to trochu drsný, ale líbí se mi to...

23.04.2008 21:30:00 | Cerna_tajemna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí