co čekat...

co čekat...

Anotace: když se snažíte, ale pořád je to marné...

Bolest v srdci spánek odnáší
Mrtvé ticho kolem nás
Slza stekající ránu tiší
Už nikdy nezažijem štěstí kras

Hrals na vítěze tehle války
Stals ničitelem duše mé
Já už vím, že je to na věky
Jen slzy hořké zbyly mne

Možná viníš mě z mých chyb
Myslíš, že já se snad neviním?
Ani já nenacházím v duši klid
Však masku radosti předvádim

Stále hodně nebylo vyřknuto
Spoustu chováme výčitek
Mezi námi je ale mrtvé ticho
A hodně smutných vzpomínek

Mohli jsme být spolu
Z kazdeho dne se radovat
Misto toho hrajeme ódu
Klidnějc můžem zapomínat

Žel nejde vše zpátky vrátit
Čas neuprosně běží vpřed
To já jsem chtěla konec zvrátit
Tys rychle vše zahodil hned

Už nechci věřit nadějim
Snad osud, ten nás rozdělil
Už nechci věřit já tvým očim
Jenž říkají pravdu kterou jsi skryl...
Autor hard_being, 21.04.2008
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí