Proč?

Proč?

Anotace: další vypisovací...

Známe se a přece jsme si cizí,
Pamatuješ že láska to kdysi byla ryzí?
Jak tam na břehu labutě kolem nás stály
A my se všem problémům jen smáli...

Vzpomínám že Květen to byl,
Stáli jsme v parku a já poprvé tě políbil.
Tehdy ke kašně anděl přišel,
A já hlas andělů a nebeské zvony slyšel...

U srdce bodá to poznání,
Že pryč jsou ty časy lásky vyznání,
Proč místo lásky zaujala zloba,
Nenávist, hádky a prázdná slova...

A přece lásko rveme se dál,
O to o co každý z nás na začátku stál,
Zase chci vídat anděla, je snad ta snaha k ničemu?
Pověz mi lásko, máš ještě ráda toho ničemu?

Toho co na začátku „Navždy“ říkával,
A po pár rozchodech na tebe jen nadával,
Toho kdo po štěstí s tebou touží,
A pro ta dvě slova den co den se souží...
Autor Emil S-c-l-a-v-i-u-s, 21.04.2008
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: Pišák, Slečna z konce duhy, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí