jarní láska

jarní láska

Anotace: co dokáže láska

jarní kvítí držím v dlani,
nevím co mi tomu brání,
obejmout a políbit tě,
zpřetrhat ty staré nitě.
co od lásky naší nás dělí,
vždyť vášní jsme oba rozechvělí.
chci líbat tvoje rty i čelo,
chci hladit tvoje mužné tělo,
chci s tebou proniknout za hranici všedních dnů,
chci skutečný prožitek svých snů,
chci s tebou milovat se v trávě i písku,
chci být ti pořád na blízku,
cítit tvou vášeň i žár v sobě,
dávat tu lásku jen tobě.
Autor mikyša, 21.04.2008
Přečteno 531x
Tipy 3
Poslední tipující: veronicie, jára spots
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí