Sen

Sen

Anotace: na dobrou noc...

Dobrou noc a sladké snění,
ať žadných chmur v tvém srdci není...
ať sen,pod nímž ztěžknou tvá víčka,
tvou mysl jen něžně hýčká...
ať luna,jenž stříbrem vyšívá na polštáři,
tvou duši v chladné noci stráží...
ať tělo tvé oddá se touze neklidné,
vzdyt i tajemství noci ví,že sny nejsou marnivé...
touze po tom,po cem i tve srdce prahne,
věř,že touha snů nikdy neuvadne...
Ráno se probudíš,bude už den,
jen střípek ti zůstane,co utvářel sen...
Autor anjelis, 21.04.2008
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: honnnzik, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...děkuji za přání dobré noci :-) než půjdu spát ještě si to přečtu a když neusnu,budu číst a číst pořád dokola namísto počítání oveček až usnu :-)

21.04.2008 17:45:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí