Lapena pavoučím citem

Lapena pavoučím citem

Anotace: ...:(...

Lapena pavoučím citem

Jsem polapena v tvém citu
Jak v olepené pavučině-bez soucitu

Skryta v tvém bílém objetí
-Uchráněna přes smrtí.

Zachumlána v mlze pavoučí

Tajemně skrývám svou tvář před světem
Lámu si hlavu nad novým úsvitem
-přežiji?

Zahalena vláknem pavouka
Smířená se zánikem motýla
Někdy zalezla bych do díry-jako pavouk a čekala
na oběti vláken lepkavých…
Tak jako ty když čekal si na mě, proto, abys mě zahubil -láskou
Autor Yukki, 21.04.2008
Přečteno 285x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Simísek, danaska, Azazen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zahubil láskou ... zní tajemně a lákavě ... tedy v dobrém slova smyslu.

26.04.2008 22:11:00 | NikitaNikaT.

Zajímavé a na tvůj věk ... klobouk dolů, pěkné metafory.

22.04.2008 11:58:00 | danaska

zajímavě prezentované pocity...

22.04.2008 10:25:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí