Lásko má...

Lásko má...

Anotace: ...

Lásko má
já ráda jsem,
když sedíš vedle mě,
držíš mě za ruku,
hledíš mi do očí a říkáš,
že miluješ mě jen.
Lásko má,
až bude pršet,
hromy a blesky budou mít bál.
Neboj se,
však já do náručí vezmu tě
a obalím tě jak zimní šál.
Lásko má,
s tebou je vše jak ve vlně beránčí.
Usínat s tebou,
cítit tvoje tělo,
slyšet tvůj dech.
Pod tvým dotykem se i květiny roztančí.
Lásko má,
život s tebou to je jedno velké štěstí.
Miluji tě
a chci aby nám to vydrželo na věky,
proto držím pěvně pěsti.
Věřím v tebe. Věřím v nás.
Autor Janca.LP, 21.04.2008
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasněný básník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kráásný :)

16.07.2008 09:35:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí