Pomněnky

Pomněnky

Anotace: ...

Kytičku pomněnek
rozložím Ti na polštář.
Kamínky vzpomínek,
a pod ně starý snář.

To aby krásné sny
samy našly si Tě.

Lehce rozezním Tvé struny
a v písni opěji krásu Tvou.
V něžném světle bílé luny,
tiše budu sedět nad Tebou.

Každý Tvůj nádech
a vůně vlasů Tvých,
zamrazí mě v zádech
i v citech právě rozkvetlých.

Budu Tě hýčkat...
Autor DodgerKT, 21.04.2008
Přečteno 512x
Tipy 1
Poslední tipující: Ya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Se někdo má...Pěkný..:).

21.04.2008 21:26:00 | Ya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí