včerejší noc...

včerejší noc...

Anotace: <3

oheň mě zaplavil
nevím co s tím
náhle mne unavil
té noci splín

plameny rozkoše
v mém srdci znějí
má mysl zapíše
co mé představy chtějí

touha mě spaluje
chci tě mít na blízku
každy kdo miluje
má toto v notýsku

vzpominám na naši
včerejší noc
to co jme zažili
mělo kouzelnou moc

když zašlo slunce
luna vyšla
nebesům vstříc
já chtěla ti toho tolik říct

avšak slova mě zradila
vím jaké je němá být
jen jsem ve vlasech tebe hladila
a vnímala ten náš něžný klid

vzrušivé napětí
plnilo místnost
tvé vřelé obětí
otupilo moji ctnost

tvé doteky vášnivé
mé vzdechy hlasité
zněly jak árie
nocí nabyté

ty víš že tě miluji
srdce ti dám
láskou se svazuji
jak květ uvadám
Autor anjelis, 21.04.2008
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: el viento
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí