Pro Mou Dobrou Kámošku(Ségru):)

Pro Mou Dobrou Kámošku(Ségru):)

Anotace: Napsal jsem Jí to jako omluvu:)Posuďte sami:)

Přemýšlím nad touhletou basnickou,
uz nějaký ten čas.
Mrzí mě to Hubino,
je to v každém z nás!
Nezlob se na Mě,
nemyslel jsem to tak!
Jsem přeci Tvůj Bráška,
nejsem žadný prak!
Nežádám Tě od odpuštění,
Ale estě o jednu šanci snad,
odpusť Mi Ségra,nechci byt jak nějaký had!
Pro mě je to tezke,kdyz Mi reknes,
běž uz domu,
je to jako kdybych slapal do milionu schodu.
Mrzi Me,ze to takhle dopadlo,
ani nevim,co Me to tak popadlo...
Nezlob se na Me,jeste sanci Mi dej,
Prosim Te o to jako Tvuj braska,
doufam,ze Ti bude zase hey:-*
Mam Tě rád,znamenáš pro Mě hodně!
Prosím odpusť mi to,
neni to lehke v tehleté době!
Je to jako díra na duši,
Díra do neznamá.
Segra jsi je jedna,
Segruska Ma Zlata!Mám Tě rád...Prosím Odpusť:-*
Autor Lukii, 21.04.2008
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí