Krásná přec bestiální

Krásná přec bestiální

Anotace: životem toulal se mladý chlapec aby poznal krásy života. však také k němu to štěstí přišlo. Bohužel jen řeklo: promiň a šlo dál

člověk se narodil jen aby zemřel
proto chudák ten, kdo lásku neměl
protože láska nám udává života cestu
doma v práci ve škole je spousta testů
testy nám říkají jak životem chodit umíme
jestli budeme šťastni nebo jen čumíme

Proč láska bolí tak strašně moc
proč nikdy nám nepřijdou na pomoc?
žít s nožem v srdci či s dýkou v zádech
ke smrti stačí ti jen pouhý nádech
srdce mi krvácí už dlouhou dobu
mám v něm střep jak nějakou skobu
nejde vyndat, kam se to vyvíjí
to zničené srdce k smrti mě ubíjí
ta holčina krásná je toho příčinou
teď už hold není dívčinou nevinnou
když poznal jsem ji byla čistá jak sníh
neznala nenávist neznala hřích
teď aby ublížila, dělá mi naschvály
například dělá že jsme se neznali

já už to nevnímám, i když to bolí
před ní to neřeknu, ať praští mě holí
já nechci žít s někým kdo ubližuje rád
a přitom si říká největší kamarád
když vracela dárky poslala kámošku
nebýt holka dal bych jí přes dr*ku...
vždyť je to děs neumět říct pravdu sám
však dokud to neumím tak to snad nedělám
Martina štvala mě tím co mi dělala
Proč řekla že ne když hýčkat se nechala
proč bodala dýkou a já bodat se nechal?
že bych jen na ni ten celý rok čekal?

NEDODĚLÁNO
Autor Tupac, 22.04.2008
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: ta která neví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí