Pár veršů

Pár veršů

Anotace: Jen se mi motalo v hlavě,co jsem nedokázal říct slovy.

Sbírka: Slova moje vlastní

Ve vánku ten,kdo paprsky stírá,
rosou si hojí spálené tváře,
žár slunce sleduje s výrazem žháře,
v pěsti květ lásky vzrušeně svírá.

Oči - dvě mandle, jen lehce přivře,
s láskou si nehraje,neumí předstírat,
srdce mu vypráví,nechtíc se zavírat,
Malý Princ bez lišky,smuten je při hře.

Přicházíš s úsměvem,štěstím se rozhoří,
pochodeň,která jen pro Tebe hřála,
když jsem se loučil,na mne se smála,
skládanka z veršů,co nikdo nezboří.
Autor Pietro, 22.04.2008
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: danaska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasná báseň. Co víc k tomu dodat.

24.04.2008 14:42:00 | danaska

Řekl jsi to překrásně slovem vázaným. Úžasná báseň.

24.04.2008 14:40:00 | danaska

Řekl jsi to překrásně slovem vázaným. Úžasná báseň.

24.04.2008 14:40:00 | danaska

Mně se to líbí. Růže

22.04.2008 14:56:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí