Z Lásky

Z Lásky

Anotace: co k tomu dodat...

Z Lásky

Srdce buší a v mé duši,
Něco tuší, že už prší,
Kapky citů, však to slyší.
Chytám vítr, který fouká od tebe,
A každý večer vysílám vzkazy do nebe,
Už nemohu být bez tebe!!!
V sluneční záři vypadáš tak hezky,
Závidím slunci, když tě hladí paprsky.
A závidím zemi ,po které chodíš,
Chci být postelí ,ve které ležíš.
Chci být čmeldou, protože jsi květina,
Ty jsi štěstí co mi spadlo do klína.
Jsi živou vodou a já studnou pouhou,
A oheň, který k tobě hoří touhou.
Nestavím hrady z písku,
Stavím pevnost lásku.
Potkal jsem tebe , mojí krásku,
Jsem sluha co našel svojí zlatovlásku.
Jsem princ a ty princezna Večernice,
Tebe celou miluji , čím dál více.
Zbožňuju a vážím si tě,
Obdivuju a cením si tě.
Když jsi smutná neberu to lehce,
Když pláčeš trhá mi to srdce.
Jsi-li šťastná, jsem šťastný i já,
Tvůj úsměv hodně zanechá.
Přelezu hory a přeplavu moře,
Abych tě udělal šťastnou a měla ses dobře!
Autor Kejss, 22.04.2008
Přečteno 442x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

šťastná to dívka,které jsi to psal,moc hezká básnička

22.04.2008 16:02:00 | mikyša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí