Sbohem má minulá lásko!

Sbohem má minulá lásko!

Anotace: Očištění

Můj Bože,
taková láska!

Milovali se až na věčnost,
slibovali si lásky nesmrtelnost.

Náhle však umírá a dítě s ní.
Sen se rozpadá a jeho srdce vykrvácí.

Ach Bože,
taková láska!

V srdcích dřímá celá ta staletí.

Probouzí se, on je opět s ní.

Přišlo to brzy, snad v nepravou chvíli?
Milovali se, ale teď už se nechtějí.

A tak sbohem, lásko!
Odejdi z srdce mého.

Ruším slib a čekám na jiného!
Nechci minulostí žít. Odejdi a nech mne být.
Autor Oči, 22.04.2008
Přečteno 388x
Tipy 7
Poslední tipující: Rbb, blue, Meriel, danaska, Zweiblumen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to jiné a konečně jses posunula dál. Jsi obdivuhodná

30.04.2008 10:23:00 | Rbb

Děkuji, Danasko

23.04.2008 16:52:00 | Oči

Až odezní smutek z téhle lásky, budeš mít třeba srdce volné pro nový cit. Báseň je moc hezká - taková opravdu prožitá.

23.04.2008 14:55:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí