Dnes naposled

Dnes naposled

Anotace: Tisíckrát naposled

Ještě dnes naposled
řeknu Ti co cítím.
Ještě dnes naposled
naději planou chytím.
A doufat budu snad,
že měls mě taky rád.
Dnes naposled
budu sama sobě lhát ..

Ještě dnes naposled
vyslovím Tvé jméno.
Ještě dnes naposled,
Dopiju naše hořké víno
plánů,
které už nenajdou své splnění.
Dnes naposled
je to Tvé svítání.

Ještě dnes naposled
přečtu Tvoje slova.
Dnes naposled
a už nikdy víc znova,
Ti neotevřu duši.
Dnes naposled
srdce mé v Tvém rytmu buší.

Ještě dnes naposled,
nechám si Tě projít tělem.
Dnes naposled
budeš jeho majitelem.
Už jen tuhle malou chvíli
jen co naberu síly..
A pak jedním slovem
řeknu Ti své
Sbohem.
Autor lalej, 22.04.2008
Přečteno 513x
Tipy 17
Poslední tipující: fijalka, zamotán v nedospělosti, Sýkorka07, Jirda, DodgerKT, hostmen, labuť, Bíša, Psavec, Lylča, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Mluvíš mi z duše.. nádherná záležitost.. krásná báseň..

naposled pověs
na svý rty iluze .)

12.06.2008 11:11:00 | Jirda

Moc hezká, kdo ví, jestli to bude naposled.

22.04.2008 19:23:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí