Ty jsi podvedl:(

Ty jsi podvedl:(

Anotace: není to básen ale prostě pocity, který sem dala ven z tý bolesti

Říkaval´s mi hezká slovíčka,
Líbal přitom na líčka,
říkal jsi udělám pro tebe modré z nebe,
a přitom si myslel jen na sebe,
jak mě dostat tam kam jsi chtěl,
jenže já se nedala a tak ses... rozešel?

jakým způsobem se tě ptám,
odpovědi se tě ale nedočkám,
vím na ni odpověď to se ví,
ale odpovědět bys mi měl ty

a tak vím, že sem byla naivní,
a nebyla tvá poslední,

jestli mě to mrzí?

vyspal si se jinou a neměl si ani odvahu,
zvednout ten pitomej telefon,
a říct mi pravdu,
místo toho si utíkal určo někam ven..

Já sem ti věřila...
prožívala s tebou bolest...
cítila se v bezpečí...
a měla pocit, že už na něj nemyslím...

tak proč si byl zrovna ty, kdo podváděl?:(
Autor Mispul, 22.04.2008
Přečteno 392x
Tipy 8
Poslední tipující: Agniezka, Bíša, Caracol, Holka z davu, qpal, Rošták Domča, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mě moc mrzí...znám to z vlastní zkušenosti...bohužel

17.12.2008 15:31:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí