Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: co dodat...

Brouci ve vlasech
ticho v ozvěnách
jehly pod nehty
vlastní já v proměnách

Nic nevadí mi
Jen Ty chybíš mi

Pod mostem byt
noční hlídka v samotě
mám co nechci mít
nepřítele v porotě

Nic nevadí mi
Jen Ty chybíš mi

Hostina bez žrádla
topím se neplavu
lodička bez pádla
střílení do davu

Nic nevadí mi
Jen Ty chybíš mi

Jen bez tebe žití
vadí mi
jsem jen ryba v síti
chybíš mi
Autor TeKa, 22.04.2008
Přečteno 448x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Caracol, Xindy, Rošták Domča, Psavec, Marfuša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hluboce se omlouvám, mladý muži, nevím, co se mi honilo právě v hlavě.

23.04.2008 16:03:00 | Psavec

Pěkně jsi to napsala, děvče.

23.04.2008 10:00:00 | Psavec

Pěkné vyznání

23.04.2008 09:00:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí