Nevěrná

Nevěrná

Anotace: ...na konci je kus pravdy,nemyslíte?

Zapíráš
lež tvá mě uráží
přísaháš
nejsem kouskem v koláži

Zradí tě tepna na krku
mimo ostří nože
něco říkáš,chroptíš
neslyším Tě,cože?

Vůně tvého parfému
chtělo se mi zvracet
nevezmeš si nic
a nebudeš se vracet

Tvé vlasy v koupelně
spláchla ranní voda
kdo vytáhne dýku
do srdce mi bodá

Strniště na tváři
šatník plný prázdnoty
jeden důlek v polštáři
opar tvojí nahoty

Průvan už rozvířil
útržky tvé fotky
konečně jsi na kousky
býval jsem dost krotký

Ústa přelepená páskou
cizí podpis na knize
všechny závody s láskou
vyhrávají peníze
Autor TeKa, 23.04.2008
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí