Věčná láska

Věčná láska

Anotace: ...

Noční krajina
a my si v posvátném tichu
šeptáme slova vyznání
v opojení slastného hříchu
v opojení poznání,
že naše láska je, a že je věčná,
a ač zdá se neskutečná
my žijeme ji bez strádání.

Noční krajina
a my jak pár bláznů v ní
tančíme šíleni radostí
a z našich hrdel ódy zní.
My vzpínáme hruď hrdostí,
že naše láska je, a že je věčná
a ač zdá se neskutečná
my žijeme ji s lehkostí.

Noční krajina
a my v štěstí usínáme
je krásně nám, v objetí
navzájem se zahříváme,
po tvářích stéká nám slza dojetí
že naše láska je, a že je věčná
a ač zdá se neskutečná
v tomto uspěchaném století...
Autor Dreamer.Z, 23.04.2008
Přečteno 418x
Tipy 4
Poslední tipující: Známá - Neznámá, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžně láskyplné verše...

23.04.2008 14:10:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí