rozcestí

rozcestí

Anotace: nikdy nevím co sem psát

Sama v dešti na rozcestí, kde jenom vítr tiše vál,
snad čekala trochu štěstí, možná to co si jí vzal.
Snad čekala na polibek, co navrací růž do tváří,
nebo na pár hezkých chvilek co její úsměv rozzáří.
Snad toužila po svobodě, bez které se nedá žít,
nebo jen po živé vodě, která srdce nutí být.
Čekala až do setmění, pak vydala se do dáli,
do té tmy co všechno mění, tam kde stromy plakaly.
Sama v dešti na rozcestí, opět stojí bez jména,
nečeká už žádné štěstí, jenom trpí, zraněna!
Autor PZ, 23.04.2008
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Nemůžu zapomenout
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí