Dnes

Dnes

Anotace: Nikdy není tak krásně,aby nemohlo být ještě líp...? :-)

Sbírka: Slova moje vlastní

DNES nesmažu,co v mysli svojí chovám.
DNES vůni,kterou mám si schovám.
DNES úsměv Tvůj jak rosou louka voní.
DNES slůvek pár mi stále v uších zvoní.

A voda DNES se ve tvých očích skryla,
A slzu Tvou DNES ráno země vpila,
A nevyhrál sen,když skutečnost je DNES,
A nevyhrál ten,kdo na kolena kles.

Kdo boj svůj vzdal,však svoji hlavu zvedá.
Ten smutek znát své tváři nikdy nedá.
Zas setře z úst svých pohrdání prach.
DNES vyhrál ten, kdo srazil k zemi strach.
Autor Pietro, 23.04.2008
Přečteno 550x
Tipy 4
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí