Zamykám a zahazuju

Zamykám a zahazuju

poslední pilulka za dnešní den.
a zbývaj jen tři.

to pak budu nezávislá?

možná se zase neudržim
a porušim přísahu.

moje činy jsou rychlejší, než čas.
a já se bránim.

chraň mě.
nechci se cítit jak abstinent.
a čekat.

v hlavě si opakuju naše tajemství. proč mu řikáme svatý?
SNAŽIM SE!

dej mi naději.
věř mi_____ já tuhle kapitolu zamknu, zahodim klíč,
a budu jenom Tvoje!
Autor Adrianne Nesser, 23.04.2008
Přečteno 461x
Tipy 20
Poslední tipující: Agniezka, pejrak, kucky, Danah, Barunka=o), Cassandra, Bíša, Robert Thomas, embryo v hlave, Favi, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí