I want to be with you

I want to be with you

Anotace: any

Co nemohu a co ještě smím?
Vzduchem šíří se nepříjemno
Trpím když nejsem s ním
Bez něho je mi všechno jedno

Ani nevíš čím jsi mi
Jen jednou sice
Sme se viděli
A i to malo
Se stalo
Pro mě vším

Tvoje srdce neví
Že, zanechal si ve mě:
To co nikdo nikdy
Ale to není nic nové
Stává se to
Že se člověk doopravdy
Zamiluje

Smutek se hromadí
Ve mně nebo i v tobě?
Vůle podvádí
A je mi nic moc
V této prokleté době
Autor Dedillope, 23.04.2008
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: FETKA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná

23.04.2008 21:26:00 | FETKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí