Stačí jen věřit zázrakům..

Stačí jen věřit zázrakům..

Anotace: .

Chyť mou ruku a nech se vést,
stačí jen věřit zázrakům,
já Tvoje oči chtěl bych svést,
když rosa na lilie padá.

Na moment stůj - podívej,
slunko se horám klaní,
na rtech si z lásky se mnou hrej,
když červánky nás mámí.

Naslouchej půvabu hvězd.
Já odhrnu Ti vlasy z čela
a ukáži Ti jednu z cest,
kde lilie voní a rosa padá.
Autor Roger, 23.04.2008
Přečteno 352x
Tipy 17
Poslední tipující: Myrja, 6thSun, mamina, Princezna.Smutněnka, Iva Borecká, robb, Severka, GirlFromTheRain, Bíša, prostějanek, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět jsi mě dostal..Paráda.

13.05.2008 16:22:00 | Princezna.Smutněnka

Svádění za vůně lilií,
a třpytu rosy...?
Divím se,že se taková krása ještě dneska nosí.

23.04.2008 23:03:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí