láska

láska

Anotace: pro tebe z lásky

láska má mnoho podob
zamilovanost je jen první její meta
láska je jako krásná víla co tě obejmě,
láska je jako plamen co tě v noci spálí
když plamen spolu zažehnete

jak dlouho bude plamen v srdci hřát závisí na nás
láska jako víla tančí si na louce plné květin,
kterou utrhne pro mě i tebe?
láska hoří v srdcích kde je dobro,
kde není podraz,
kde nemá místo nenávist a zloba,
miluješ mě, cítím to, není mi pomoci

jsi můj přítel i to je láska
a pokud mít rád znamená milovat,
pak já tě miluji
Autor Meriel, 24.04.2008
Přečteno 697x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Rbb, s.e.n
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mít rád je víc než milovat

24.04.2008 09:00:00 | Rbb

Vyznání má také tisíc podob-
tohle patří mezi ty krásné.

24.04.2008 08:43:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí