Žít pro lásku

Žít pro lásku

Anotace: ...

Zašeptal a usnul navždy
ten, jenž pro lásku žil.
Bil se tak jak bije každý,
bil se do konce svých sil.

Ničil sny své již zpočátku
pro jedinou ze všech žen.
Pro ni žitím šel po zpátku
než zkonal unaven.

V jejich očích mládí kvete
před sebou spoustu snů má.
Jeho srdce volá:"Světe!
Kdo je sní a kde jsem já?"
Autor Dreamer.Z, 24.04.2008
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: Simísek, Caracol, Bíša, už ne pernikova princezna, saddova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že by už vlastní zkušenost?:)

28.04.2008 23:54:00 | Lilith-m

...smutněpěkná...

24.04.2008 19:12:00 | Simísek

no ona buh ví kde a ty jsi asi mrtvej ...řekla bych..
báseň je pěkná rytmiká, líbí se mi, škoda, že neni příliš optimistická no...

24.04.2008 09:19:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí