touha

touha

Anotace: .

Toužím po lásce, chci snad víc?
Pořád čekám, ale nemám nic,
srdce mé si nedá říct.
Snad každý kluk líbí se mi,
ale jen jeden je ten pravý mezi všemi!!
Autor milíček, 24.04.2008
Přečteno 590x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí