Stejná

Stejná

Anotace: o divnejch nočních můrách

Stejná ulice, stejnej barák, stejný čtyři stěny,
stejná já, jen stejnej pocit tu není.
Nejsi tu a já tu pořád jsem,
minutu za minutou každej den.
Čekám až zas přijde ten pocit radosti,
euforie i z malinkatý blbosti.
Bez tebe asi nepřijde, toho se začínám bát,
nechci s tebou bejt jen ve snech tak se mi přestaň zdát.
Přestaň se mi vkrádat do mysli přestaň se mnou být,
ráda bych zas konečně existovala, chci žít.
Ne jen přežívat a něco si nalhávat,
už nechci se jen kde komu prodávat.
Autor Linuxa, 24.04.2008
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: klarass, Xindy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí