už po sté a pořád stejně

už po sté a pořád stejně

Anotace: ...jsi...jednou to napíše každý

Jsi bezprizorní sebevrah
krutý motýl-despota
zaměstnanec Českých drah
šokující nahota
Jsi opora mých zad
čmáranice v rámu
knížka co měl každý rád
střelec co sejmul dámu
jsi krev tečící z kolena
holubice míru
víla tancem znavená
ponožka co má díru
jsi dmoucí ňadro krásné slečny
tlama co číhá v jeskyni
jsi šílenec, jsi nebezpečný
jsi masový hrob bez hlíny
Autor fixuss, 24.04.2008
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mas pekny styl psani...si sikula:)

24.04.2008 18:29:00 | Jahodová kopretina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí