Mojí lásce

Mojí lásce

Anotace: Báseň stará měsíc a půl. Psaná pro mou lásku k narozeninám, která už teď není má... rozešli jsme se aniž by si ji přečet:-( Takže všechno nejlepší...

Jsem šťastná, když vedle mě večer usínáš
a ještě šťastnější, když se na mě ráno díváš
a v ranních paprskách mě líbáš
Miluju tvůj smích
Miluju jiskry v očích tvých
Miluju, to že mě miluješ
že se o mě strachuješ
miluju, když mě obejmeš
miluju, když mě miluješ

Jsi mí světlo
Díky tobě skončilo to temno
co mě zaplňovalo
co mě ubíjelo

Když jsem s tebou, rozkvétám
všechny starosti rozplétám
Ty jsi smysl mých dnů
hercem mých snů
Ty jsi má budoucnost
s tebou chci být na věčnost!

Miluju tě
a vážím si tě
navždy chci tě
jen tebe
u sebe
Napořád….

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 25.04.2008
Přečteno 694x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, toužím.jít.dál
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Děkuju, bohužel ten, pro koho bylo určený, si ho nestih přečíst...

01.05.2008 13:44:00 | Caracol

Hezky napsané vyznání :)

25.04.2008 15:23:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí