Anděl

Anděl

Anotace: otázky pro anděla

lásko má kde jsi
kde se schováváš, kde sladký vítr bude hřát
za letních nocí mě bude objímat

kde láska co hřála srdce dvou dnes hřeje jiné,
je statečné být sám,
on mi pověděl ve slovech svých,
je statečné kráčet temnotou?

je slabé se schovávat pod křídly anděla,
co když ten anděl už mě schovat nemůže,
je čas schovat druhé,
vznést se s novými křídly a cítit lásku,
bílou sladkou, vznést se a milovat
Autor Meriel, 25.04.2008
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí