Ztracené hvězdy

Ztracené hvězdy

Anotace: Pro někoho, koho mám moc ráda

Blues tiše zní,
Stínohra tvých očí,
Nevnímám nic,
Zlehounka tančím,
Jen občas klopýtnout
Mi souzeno…

Ten sál -
Můj svět
Ta hudba -
Lehkost mých kroků.
Jen ty mě zraňuješ,
Vždyť jsem ti blíž
Než zbytek světa,
Jsem ti na dotek…

Už pouhé vzpomínky
Na krásná léta,
Na chvilky bez hranic,
Kdy slůvky jsem toužila
Celý svět udolat…

Snad první krůčky mé
Do očí slzy ti vehnaly
Když roztřesenou dlaní
Vedl´s mě alejí,
Kde jabloní tisíce…

Věčný třpyt měsíce
Maloval´s bez ptaní,
hadrové panenky na hraní
Tvým hlasem vedeny…

Pohádky o hvězdách
O říčkách hlubokých,
O místech
Kde za úsvit vykoupíš
Nekonečný smích…

Já stále čekám
Mé srdce dokořán
Zkouším proti proudu
Jít ti vstříc,
Natruc všem řekám.
Cožpak to nevidíš???
Mé krůčky jsou i tvými,
Tak vykroč blíž,
Já stále čekám,
Tady má dlaň…
Autor Sunny, 24.07.2005
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

.. přepošlu si, a rozeberu jinde...

21.11.2005 14:28:00 | MATT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí