Spanilí šílenci

Spanilí šílenci

Anotace: Ještě jednou.

Spanilí šílenci rozlámali chabé mříže
a rozutekli se uvnitř mé hlavy
už nebudu jako dříve
nastali mi divné stavy

Zmateně bloudím v ulicích
ztracen ve své duši
a lidé jsou v rozpacích
ještě netuší, kdo první střelí

Kulka otevře mou hlavu
a já se vydám na truchlivou cestu
opouštím Vás moji milí
na blázna ste zanevřeli.
Autor Tecka 2, 25.04.2008
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí