O lásce

O lásce

Anotace: Láska je jako hezký dar,nikdy ji nechceme od sebe pryč.

Co si představím pod láskou jako pojmem?
Jak jsi hrozně krásná,
jakým na mě působíš dojmem.
Jsi jako slunce jasná,
probudila jsi ve mě touhu z čista jasna.
Nyní vím,jak moc mi chybíš,.
při vzpomínce na lásku hned ty se v mysli zjevíš.
Již nemůžu bez tebe žít ani den,
vše to je jako krásný sen.
Chci tě držet v náručí svém,
chci s tebou proplouvat tímto snem.
Jsi dokonalá dívka jak má být,
o takové jsem si dřív nechával jen snít.
Miluji tě.
Autor VOODOO, 25.04.2008
Přečteno 391x
Tipy 6
Poslední tipující: Ten_bez_přezdívky, Love.., LowesQa, Xindy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska :)
je pěkná, ale jedna z mnoha, přesto jedinečná, je tvá.

25.04.2008 18:30:00 | Orichi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí