Milenka z majáku

Milenka z majáku

Anotace: - Tvá slova . . . -

Sbírka: Jímavé tišiny

Tvá ústa hledám
. . . . .
stýská se mi po Tvých rtech
. . . . .
Den půlí touha po polibku
i po hebkém svitku naděje . . .

Nevěsto
ztracené závoje všech dnů
jak omšelé smutky revoluce
pohřbíváš u Zdi komunardů
se zbytky jejich Lásek
a s náručemi pampelišek
i křišťálově čiré krůpěje
když nezbylo už jiných slz . . .

Hledám i Tvé dlaně
jejich otisky na tvářích mi zbyly
Tvé vlahé teplo hledám
. . . i jímavou hebkost něhy
když vkládáš mne do svého nitra
a tam mě láskyplně hýčkáš
jak umí jen milenka
z majáku na Mysu dobré naděje . . .
Autor rolon, 26.04.2008
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: Churry, Dota Slunská, Lucie Teru, Noc17, Psavec, Veru
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je moje tajemství...? .o)

30.04.2008 11:25:00 | Churry

Nááádhera bravo bravo bravo bravo volám spolu s majákem!!!

26.04.2008 14:27:00 | Noc17

Moc pěkně napsaná.

26.04.2008 10:22:00 | Psavec

moc líbí

26.04.2008 10:08:00 | jednazesta

Krásně jemná...pěkně popsaná s výbornou představivostí. Líbí, no:)

26.04.2008 10:07:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí