Voňavá a jediná

Voňavá a jediná

Anotace: Lúbiš ma ?

Sbírka: Moja

Čas za kvapkou kvitne,
ruža za ružou padá,
hviezda za hviezdou kvapká,
ty si krásne stále sladká.

Len tvoje ráno prsty chcú,
voňavé ti pohladiť,
vlásky tvoje jediné,
ich pocit nikdy nestratiť.

Čas za kvapkou kvapká
ruža za ružou kvitne,
tŕň za tŕňom pichá.
Navždy ostaneš tak sladká,
i keď život s prachom splynie.
Autor xpepax, 26.04.2008
Přečteno 482x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí