mam strach o nase nepocaty dite

mam strach o nase nepocaty dite

Anotace: ?muj?__zivot.___?___.je nenucena hra.___bez pravidel___!!

prekroceni hranic
a zakazana hra.
na neveru je potreba vztah

hlidaj se este voci v hlave?
..estli jo, ses moje treti.

dneska v noci
se mi mozna rozplynou vsechny sny.
treba utopite to nase nepocaty dite.
a pohribte me s nim.
dneska v noci
se modlim za svoje ja

zkousim tvoji duveru
a
poslala sem ti domu kurvu.
o srdecni prijeti strach nemam.
zustane jen vzpominka plna vasne a chlastu.
vsichni budem delat jakoze nic.
protoze
ja te miluju a ty si to uzivas. ?

vratis mi dluh i s urokama?

íííáá.oomááájgoood!bezhááčkůůačááreek
Autor Adrianne Nesser, 26.04.2008
Přečteno 477x
Tipy 15
Poslední tipující: kryndy, Albertinka, kucky, Liv, Barunka=o), Cassandra, Bíša, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to drsný ...
Tvůj styl..., já ho třeba rád. a ty háčky ti vodpouštím ;)

07.06.2008 16:34:00 | anti-HERO

Hemm.. nemám co dodat. Nechceš to se mnou rozebrat na icq?

06.05.2008 13:23:00 | Albertinka

Taky bych se přimlouvala. Není to ono, až moc surové, drhne do kůže.

01.05.2008 11:04:00 | prostě Zuzana

Bez hacku, mas odvahu. Ale nikdo netouzi po tve vyprahlosti. Dej tedy hacky a carky zpet, miloucka Adrianne.

28.04.2008 23:26:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí