Bolest v mém srdci

Bolest v mém srdci

Anotace: Zpověď mého srdce

Bolest v mém srdci roste víc a víc,
já nemůžu s tím dělat nic,
jsem ztracena v slzách svých,
už zapomínám co je to smích,
a tak to jde každou nocí dál,
-jen já……slzy a žal,
ve dne však hraju že šťastná jsem,
ve skutečnosti to je zlý sen...

Kde je ten koho miluji?
Miluji ho a on tu není,
a já doufám že se to změní,
a že vrátí se ke mě brzy,
není tu...
-i jeho to mrzí

Tak chodím každý den jako bez duše,
-ale lidé kolem mě nic netuše,
nevědí co prožívám,
a jak těžce se životem prodírám,
nic mi nejde jak bych chtěla,
-asi bych se zabít měla,
však na to jsem slabá moc…
-tak utřít slzy a dobrou noc

Já ale nebudu spát,
a budu se pořád bát,
že me můj stesk zabije,
a má krev se všude rozlije,
mám strach že mi pukne srdce žalem,
-už stálo mě to život málem

A NOC TEPRVE V PŮLI JE
-Jsme jak Romeo a Jůlie,
naše srdce se setkat nemohou,
a tak bloudíme noční oblohou,
bloudíme a v očích máme slzy,
-lásko vrat‘ se mi už brzy!

Je těžké žít,
když nemám s kým dál jít,
a tak jsem se zastavila a stojím,
a pořád mám strach a moc se bojím…
že prokletá jsem - čím to?
normální život nepoznám - vím to.

Snad přijde brzy den,
kdy splní se můj sen,
já doufám v to stále,
kdo ví.....co bude dále...
Autor Fontinalis, 24.07.2005
Přečteno 712x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí