Stojíš mi zato!

Stojíš mi zato!

Anotace: chcem k tomu dodať len toľko, že on mi zato síce stojí, ale ja jemu nie...

Slepá, bez citu, aj zmyslov zbavená,
oči ma pália pod ťarchou plameňa.
Z dôvodu, ktorý je už všetkým známy,
tvoj tichý úsmev mi vylieči rany...

Ty nie si môj, no ja len Tvoja!
A Tvoje pohľady mi za to stoja!
Neviem, odkiaľ vo mne tie myšlienky pramenia,
no mám pocit, že i ja možno pre Teba niečo znamenám...

Mne to však nestačí, chcem niečo iné!
Vždy keď Ťa vidím, trasiem sa v zime...
Počuť Tvoj hlas, myšlienka stála,
od tejto bolesti mi praská hlava!!!

To sa dá prežiť však to ma viac bolí,
že mi je jasné; Ty nebudeš mojím...
Stojíš mi však zato, hoc mi slzy prúdia,
lebo nie sme dvaja, ktorí sa ľúbia...
Autor Kaceeeenka, 26.04.2008
Přečteno 592x
Tipy 2
Poslední tipující: kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dakujem, vzdy som rada ked sa niekomu paci co vytvorim :) a mozem k tomu povedat len tolko ze som sa trapila v case vzniku tejto basnicky dost vela, ale uz som to prekonala :)

26.04.2008 21:06:00 | Kaceeeenka

moc pěkná básnička, básně ze srdce jsou vždycky krásné, i když jsou moc smutné

26.04.2008 19:30:00 | Aka Kiss

Vím, jak se cítíš. Sem na tom totiž uplně stejně. Ale pořád doufám...věřím, že se to změní. Tak to zkus taky;)

26.04.2008 16:42:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí