Na patníku

Na patníku

Anotace: Smutná myšlenka, ale i na ni je něco pozitivního..

Na patníku sedí sám,
svého osudu on je pán,
možná pro ostudu, ale svůj,
s heslem: nikomu se nevnucuj.

Na patníku sedí sám,
potulnými psy je značkován,
čeká, až za ním příjde,
ruku podá a srdce pozvedne.

Na patníku sedí sám,
a vylízává se z ran,
jenž osud ho kosí,
v kocovině a bosý.

Na patníku sedí sám,
a lidi ho míjí,
občas je překračován,
a ona přece ho vidí.
Autor lolin, 26.04.2008
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: Aka Kiss, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí