Snad . . . abys neviděla . . .

Snad . . . abys neviděla . . .

Anotace: - Tvá slova . . . -

Sbírka: Jímavé tišiny

Snad . . .
jdeš svému slunci vstříc

Nádherné jitro probouzíš
. . . v mém srdci . . .
když pohádky
ptačího pírka lehčí
. . . vyprávíš . . .

Cítím Tvé prsty
jak hledáš mou dlaň
Hebkost té chvíle
ke rtům pozvedám
(abys neviděla)

Nejspíš Tě miluju
Na délku dvou srdcí
spřádám těch pár veršů
(jako dobrou přízi)
Teď hledám obálku
. . . do které . . .
vejde se s polibek s objetím

Zvláštní večerní poštou
pošlu je na dálku . . .

Než půjdeš spát
bude tam u Tebe
. . . a na Tvém polštáři
netrpělivě bude čekat . . .
. . . na Tvé rty . . .
i na Tvůj klín

Pak spolu nocí půjdem
procházkou po hvězdách
než dojdem spolu k ránu . . .

Nejspíš Tě miluju
milenko hvězdných nocí

Nejspíš Tě miluju . . . !
Autor rolon, 26.04.2008
Přečteno 347x
Tipy 13
Poslední tipující: Myrja, spare, Noc17, danav, Psavec, ki.ta, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, vypadá to, že nejspíš jo, nejspíš ji miluješ:). Hezký vyznání.

29.04.2008 08:44:00 | Dota Slunská

krásný něžný dopis...

27.04.2008 10:45:00 | Noc17

Adresátkou by byla jistě ráda každá dáma :)

26.04.2008 22:37:00 | ki.ta

Děkuji
večerní pošta dorazila
však když jsem ji otevřela
zjistila jsem že není pro mě
a tak jsem jí zpátky poslala
i tak potěšila
a přiznám se
kousíček jsem si přivlastnila
pro vlastní sny

26.04.2008 19:31:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí