Noční svit!

Noční svit!

Anotace: Lásko má buď se mnou stále, jako já s tebou:-*********

Noc je tmavá jako černá barva, měsíc svítí a září jako pán noci, hvězdičky se třpytí na obloze jako perličky a já se dívám na to noční nebíčko a poslouchám, jak mi klidně buší mé srdíčko.
v myšlenkách a vzpomínkách myslím na tebe ,, stýská se mi“ znám tu krásu, z toho nebe. Mám ráda tvoje očička jsou jak maličká světluška, nikdy se nezbavím toho pocitu, kdy tě vidím, nevím jestli se zato stydím! Tvůj hlas rozechvěje zvon v mích uších, jako čas, který ve mně stále běží! Jsem človíček opatrný, ale někým milovaný, miluji já zase Vás, ale řeknu to vždycky v čas.?
Mám tě ráda, moc a moc, jako když se dívám na tuto popisovanou noc.
Miluji to noční nebe, protože mi popisuje taky tebe ?!!
Autor Luciiáš, 26.04.2008
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí