tobě patří díky

tobě patří díky

Anotace: on ví

když jsem tě poznala
do očí smi dopadal
ted miluji tě čím dál víc
za každou chváli stebou ještě víc

nedokážu spát
nedokážu snít
a to otobě chci každou chvíli bdít..

na obloze vidím hvězdy
a mezi nima tvé díky
neděkuj za každé krásné slovo
pač tobě patří dík zamnoho

ted stebou každou chvílí sním
na tebe čekám ještě víc ..
but tu a nepouštěj mě
dotýkej se,líbej mě ...
já to chci ..díky za tebe
Autor vlcatko, 26.04.2008
Přečteno 555x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí