Rozloučení

Rozloučení

Anotace: ..

básně plné emocí o konci, cítím slzy druhé,tečou po tváři
jaká síla citu co nutí do pláče
ty jsi ten důvod pro mnoho žen...no tak už jdem z kola ven!

je čas, cítím jak končí doba pro nás, nás?!

srdce bolí slzy tečou,je těžké opustit tě,
neb nejsem tvou ženou,tak sbohem a šáteček..
Autor Meriel, 26.04.2008
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, ki.ta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujala...

26.04.2008 22:38:00 | ki.ta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí